Vierasluvat

20141122_100711_raj_800Vieraslupa oikeuttaa pyyntiin seuran jäsenen seurassa. Vuorokausi, viikoloppu ja kausilupa oikeuttaa pienriistan, pienpetojen ja rauhoittamattomien eläinten pyynnin.

Hinnat 2022:

  • vuorokausi 25€
  • viikonloppulupa (pe-su) 60€
  • kausilupa 100€.

Vierasluparajoitukset 2022:

  • Metsäkanalinnut menevät isännän kiintiöstä
  • Kauriita ei saa metsästää vierasluvilla

Lupien myynti:

Kausille 2022 vuorokausi- ja viikonloppuluvat maksetaan suoraan seuran tilille oheisen hinnaston mukaisesti. Ostajana on oltava seuran jäsen. Viestikenttään tiedot:  ajankohta (esim 21.8.2022 tai 10.-12.8), ostajan nimi (Etunimi Sukunimi) sekä vieraan nimi (Etunimi Sukunimi). Metsästystilanteessa isännän on oltava mukana kuten myös kuitti laskusta – paperilla tai digitaalisesti.

Mallikuva laskusta:

Kokokauden vieraslupa haetaan johtokunnalta erikseen ja myönnetty lupa voimassa vuoden. Seuraavana vuonna kokokauden lupaa on haettava uudestaan.

Huomioi että seuran asettamat pyyntikiintiöt ovat henkilökohtaisia. Vieraslupa oikeuttaa pyyntiin seuran jäsenen seurassa. Vuorokausi, viikoloppuluvan saaliit käyttävät seuran jäsenen saaliskiintiötä(esim metsäkanalinnut) ja oikeuttaa pienriistan ja pienpeto pyyntiin. Kausilupa oikeuttaa pienriistan ja pienpeto pyyntiin sekä sisältää oman saaliskiintiön.