Vierasluvat

20141122_100711_raj_800Vieraslupa oikeuttaa pyyntiin seuran jäsenen seurassa. Vuorokausi, viikoloppu ja kausilupa oikeuttaa pienriistan, pienpetojen ja rauhoittamattomien eläinten pyynnin.

Hinnat 2023:

  • vuorokausi 25€
  • viikonloppulupa (pe-su) 60€
  • kausilupa 120€

Vierasluparajoitukset:

  • Metsäkanalinnut menevät isännän kiintiöstä
  • Kauriita ei saa metsästää vierasluvilla

Lupien myynti:

Vuorokausi- ja viikonloppuluvat maksetaan suoraan seuran tilille oheisen hinnaston mukaisesti. Ostajana on oltava seuran jäsen. Viestikenttään tiedot:  ajankohta (esim 21.8.2023 tai 10.-12.8.2023), ostajan nimi (Etunimi Sukunimi) sekä vieraan nimi (Etunimi Sukunimi). Esimerkiksi 21.8.2023, Jarkko Jäsen, Veikko Vieras. Metsästystilanteessa isäntänä toimivan jäsenen on oltava mukana kuten myös kuitti laskusta – paperilla tai digitaalisesti.

Mallikuva maksusta:

Kokokauden vieraslupa eli kausilupa haetaan johtokunnalta erikseen ja myönnetty lupa voimassa metsästysvuoden. Seuraavana vuonna kausilupaa on haettava uudestaan.

Huomioi, että seuran asettamat pyyntikiintiöt ovat henkilökohtaisia. Vieraslupa oikeuttaa pyyntiin seuran jäsenen seurassa. Vuorokausi, viikoloppuluvan saaliit käyttävät seuran jäsenen saaliskiintiötä(esim metsäkanalinnut) ja oikeuttaa pienriistan ja pienpeto pyyntiin. Kausilupa oikeuttaa pienriistan ja pienpeto pyyntiin sekä sisältää oman saaliskiintiön.